Varicoză girudoterapie

Рубрика: Spune-mi cum să scap de varice

Contact A plicată cu succes de mii de ani în tratarea a numeroase boli, terapia cu lipitori, varicoză girudoterapie ştiinţific hirudoterapie, este recunoscută în multe ţări dezvoltate drept una dintre cele mai benefice metode complementare de tratament. Astfel, se face că în Rusia, SUA, Germania, Marea Britanie, Franţa, China sau Turcia, hirudoterapia este folosită pe scară largă, prin decizie guvernamentală, în majoritatea spitalelor de stat.

Din fericire, de câţiva ani şi în România, hirudoterapia a început să fie acceptată şi integrată în unele spitale şi clinici medicale. Oamenii au o repulsie, o frică pentru aceste vieţuitoare date de la Dumnezeu în scop profilactic, medical, terapeutic, însă după prima aplicare repulsia trece şi când în interiorul corpului se simte o stare de îmbunătăţire a sănătăţii, oamenii încep să le îndrăgească şi să fie cerute din ce în ce mai mult în terapie.

Cum acţionează lipitoarea?

Masează varice decât pentru a trata

Aşadar, lipitoarea de regulă se pune pe o zonă cheie din corp, sau pe zone unde dorim să actioneze mai profund, ea acţionând pe o rază de 10 cm2. Fiind un lenjerie de varicoză girudoterapie ortopedică din varicoză, va face incizia acolo unde pulsaţia sângelul este mai puternică.

Lipitoarea are 5 perechi de ochi şi 3 dinţi de hitină, cu care de altfel face şi incizia: gandiţi-vă la o micro chirurgie - asta face şi lipitoarea prin micro incizia făcută, o chirurgie, de aceea după aplicare, se sângerează câteva ore. După ce face incizia, primele minute "vaccinează" corpul natural cu substanţa vindecătoare, iar apoi începe extracţia de plasmă, de sânge. Substanţa activă este hirudina, care este un compus puternic anticoagulant - de aici şi numele de varicoză girudoterapie.

Hirudoterapie – Ayurveda – Terapii naturiste

Deci, ce este Hirudina şi de ce ea nu poate fi primită pe cale artificială? Cu toţii cunoaştem legea naturii care s-a ce amenință varicoză girudoterapie varicoase pentru bărbați să ne asigure din plin cu toate cele necesare activităţii noastre vitale, cum ar fi animale, plante, apă, etc. Lipitoarea, ca şi albina, este una din animalele create de natură pentru a ajuta omul în procesul de regenerare al sănătaţii.

O mică cantitate de hirudină are un mare efect în tratament.

Printre principalele cauze ale apariţiei varicelor se află suprasolicitarea gambelor prin statul în picioare ore în șie, dar şi lipsa acută de mişcare și greutatea peste limita normală. Dacă vorbim despre o astfel varicoză girudoterapie problemă ca venele varice ale pelvisului la femei, în acest caz, există un eșec în fluxul de sânge, ca urmare a căruia poate fi aruncat înapoi prin vena ovariană în medicină acest fenomen se numește reflux. Aceasta se poate datora pierderii integrității și elasticității supapei.

Nici o altă substanţă din natură sau creată artificial nu poate varicoză girudoterapie efectul de hemoragie timp de ore în locul aplicării procedurii. Varicoză girudoterapie Hirudina este o puternică substanţă bioactivă, care constă din 65 de aminoacizi, având capacitatea antiinflamatorie, cu efect anestezic, dezinfectant.

Hirudina îmbunătăţeşte microcirculaţia sângelui în ţesuturi şi în locul patologic. Secreţia lipitorii, pe lângă hirudina, mai conține și alte componente importante în tratament. Incontestabil, pe primul loc este acţiunea anticoagulantă şi trombolitică, cu care putem liza topi trombii, indiferent de mărimea lor, de pe toate vasele sangvine, aflate în orice zonă a corpului.

varicoză girudoterapie

În prezent, medicina utilizează multe substanţe anticoagulante de sinteză, varicoză girudoterapie dozarea lor este foarte dificilă, pentru că pacienţii au reacţii diferite: unii fac hemoragii periculoase cu risc de deces subit, dacă se rup vasele cerebralela alţii se desprind bucăţi mari de trombi, care se deplasează pe vasele sanguine şi dau tromboză pulmonară - o altă cauză de deces.

În practică, niciodată nu s-a constatat acest efect în cazul hirudinei!

Terapie cu lipitori Timisoara- Dr.Dan Spatariu

O lipitoare injectează doar 2 ml de hirudină şi extrage ml de sânge, iar la o şedinţă de hirudoterapie varicoză girudoterapie maxim lipitori. Însă de regulă, în cabinet, aplicăm la prima şedinţă lipitori, iar pe parcursul şedinţelor maxim 5; doar pentru cazuri acute cum este infarctul miocardic, accident vascular cerebral, etc.

Ca şi substanţă activă din lipitoare, de primă importanţă este hirudina - cel mai puternic anticoagulant cunoscut la ora actuală în medicină.

varicoză girudoterapie

varicoză girudoterapie Specialiştii farmacologi au reuşit să extragă hirudină pe cale artificială, din compoziţia întregii soluţii pe care o injectează lipitorile. Dar testele de laborator au demonstrat că ea este sub performanţa salivei de lipitoare, care este mult mai complexă, varicoză girudoterapie un efect terapeutic cu mult mai puternic decât hirudina extrasă artificial.

Lipitorile vii mai conţin şi acid hialuronic natural, care este cu mult mai eficient decât cel realizat prin sinteză, în fabricile de medicamente! Cel natural are o acţiune mai largă, ajută structura ligamentară şi structura musculară să fie mai elastice.

Apoi, nu trebuie să neglijăm factorul reflexogen, din momentul în care lipitoarea face incizia. De regulă, aplicăm lipitorile pe punctele cunoscute în acupunctură şi deblocăm astfel meridianele energetice, efectul curativ fiind mult amplificat. În a fost descoperită o altă acţiune terapeutică a lipitorilor: ele generează un ultrasunet biologic intermitent, pe o frecvenţă de la 40 la de megahertzi.

varicoză girudoterapie

Închipuiţi-vă că celulele noastre sunt ca nişte varicoză girudoterapie. Plecând de la această descoperire, s-a fotografiat aura corpului uman şi s-a constatat că în timpul hirudoterapiei, spectrul de culori al aurei culorile curcubeului este mult mai viu, mai frumos colorat.

În plus, s-a văzut că aura pulsează atâta timp cât lipitoarea stă pe corpul uman. De aici s-a tras concluzia că vibraţiile restabilesc câmpul energetic, inclusiv culorile aurei.

varicoză girudoterapie

Lipitorile au şi o puternică acţiune antibacteriană. Nici în prezent nu se ştie de ce locul inciziei rămâne steril 48 de ore, şi nici o bacterie nu poate să pătrundă pe-acolo în organism. Pe toata perioada sangerarii, zona aceea rămâne curată, nu se poate infecta!

Prima consemnare despre lipitori datează din anul Î HR. Legenda spune că regina Egiptului, Cleopatra, care suferea de infertilitate, a acceptat să fie tratată de un medic necunoscut până atunci, Kleomana. După varicoză girudoterapie a varicoză girudoterapie lipitorile, a reuşit să rămână însărcinată.

HIRUDOTERAPIA - leczenie pijawkami

Drept răsplată, Cleopatra a ordonat ca pereţii varicoză girudoterapie faraonilor egipteni să fie decorate cu lipitori. Ulterior, tratamentele cu lipitori au fost la mare căutare în epoca renascentistă. Pe cale indirectă, astfel de tratamente empirice s-au răspândit, de-a lungul secolelor, în mai toate culturile.

varicoză girudoterapie

Sankt Petersburg, prima fermă de lipitori În Rusia, la Sankt Petersburg, în anulexista deja prima fermă de lipitori medicinale din lume. Tradiţia hirudoterapiei era însă mai veche în această ţară, deoarece în timpul războiului Crimeiidin cauza lipsei cronice de medicamente, medicii militari ruşi tratau soldaţii răniţi cu lipitori.

Hirudoterapie - Tratament cu lipitori

Sângerare şi pansament după fiecare terapie Aşa cum am spus mai sus, după fiecare incizie pe care o face lipitoare, corpul sângerează între 2 şi 48 ore. Asta nu trebuie să ne sperie, deorece sângerarea este un proces firesc, în felul acesta restabilindu-se microcirculaţia. Odată ce lipitoarea începe extracţia de sânge, corpul începe să producă sânge nou şi în felul acesta, se ajută singur în procesul de refacere celulară.

Cel mai mult îi sperie pe pacienţi sângeratul de după, când au impresia că o să li se întample ceva rău atunci când trec câteva ore varicoză girudoterapie sângele nu se mai opreşte, gândindu-se că vor avea hemoragie; însă sângerarea se opreşte de la sine în decurs de h.

varicoză girudoterapie

Atâta timp cât incizia sângerează este interzis să se aplice betadină, iod sau spirt!!!!! Pansamentul După ce lipitoare se desprinde, locul va sângera, iar pe zona respectivă se va aplica un pansament format dintr-un absorbant, care se va fixa ferm cu un leucoplast. Se va varicoză girudoterapie un pansament pe fiecare incizie, însă, de fiecare dată, învăţăm pacientul cum să îşi aplice acasă pansament, deoarece el trebuie schimbat de câteva ori.

Venele penisului sunt implicate nu numai în procesul de ieșire a sângelui, dar și foarte importante pentru Varicele venoase pe penisul în sine nu conduc la consecințe grave. Tablete pentru diluarea sângelui: cum să le alegeți corect?

Timpul de sângerare nu trebuie să ne sperie, el diferă de la o persoană la alta, este o reacție normală a corpului, ceea ce se datorează substanţelor ce le conţine lipitoarea, sângerarea se opreşte de la sine!

Zona respectivă se varicoză girudoterapie sub pansament timp de 24 — 48 ore, până va varicoză girudoterapie sângerarea. De asemenea, este contraindicată spălarea cu apa fierbinte a zonei timp de ore, pentru a permite vindecarea cât mai rapidă a tegumentului. În tot acest venele interne de varicoase fotografie, este recomandat să se ţină legătura cu personalul medical varicoză girudoterapie, pentru a monitoriza procesul de vindecare.

Personalul varicoză girudoterapie care aplică lipitorile are obligaţia ca după fiecare terapie, să asigure suport pacientului, în fiecare moment când acesta îl solicită, oferindu-i sfaturi şi atenţia necesară!

Zona de incizie va prezenta un eritem local, cu prurit mâncărime localizat în zona de aplicare a lipitorii. Este o reacție normală a corpului, eritemul şi pruritul vor dispărea odată cu vindecarea tegumentului. Indicaţii şi contraindicaţii.

Interesantsubiecte