Lobochy varicoză

Brâu pelvian

Brâu pelvian Uretra.

Determinați fața pentru a identifica bolile. Cum de a determina boala autorităților interne

Urethra masculina. Lungimea uretrei U. Pe partea prostatei cm, interfate - 1. Cleverul uretrei nu estela fel în lungimea sa.

lobochy varicoză

În ea. Restrângerile sunt B. Extensiisituat în partea de prostată lobochy varicoză uretrei, în domeniul becurilor sexualemembru și la sfârșitul acesteia în domeniul letudideinoah gropi.

Brâu pelvian

Formularele canalului ureyeing. Prima imagine curbură prostatul de prostată de la Vana și Webbed. Partea de sus a umflăturii acestui lucruÎndoirea este în picioare, concavitatea este îndreptată înainte și kverhu.

Cea de-a doua curbură este formată din burete acea parte și abordată forțată și în jos. Aceste date ar trebui luate în considerare atunci când Cateureyeing canal prin. În urologie practică distingeurethra din față și spate, subintemetarmate sub primul complot de la SPHINKcursul părții webbed la în aer libergăuri.

lobochy varicoză

Se află uretra spateîntre gâtul vezicii urinare și menționațizero spion sponctrum. LA departamentul superior. Ora de lobochy varicoză uretra este un sfincter involuntar al gâtului vezicii urinare.

Peperetele din spate al părții prostateiuretra este localizată longitudinalăfață - creasta uretreinala Crista Urethralisîn mijlocul pisicii are hormick de semințe colliculus Seminalis. Pe laturile hormi de semințecanale de aruncare în aer liber, precum și prostatăglandele. Partea web a uretrei este cea mai redusă și ferm fixată la diafragma urogenitală. În această bucatăcanalul Ureyeing este înconjurat de rouge. Sfincterul format demici fibre musculare.

În partea din spate a părții bulboase a ureuluiÎncearcă ducturile de legume utile în varicoză deschiseglandele bulbourermale Cooper. Zidul scrotului este format din țesături, homostraturile logice ale peretelui frontal în viațăcă: piele, carne, în aer libernoah și fascia de semințe interioareși membrana vaginală a oului. Beat Shell. Tunica Dartos reprezintă o continuare subȚesutul conjunctiv al pieliizona urlă și a picioarelor.

Ea este lipsităgrăsime, dar lobochy varicoză elemente musculareȚesătură uniformă. Fascia de semințe în aer liber Fascia Spermatica externă - a continuat prinburta de sablare fascia. Ridicarea musculară t. Conține conectarefibrele obligatorii de legarem.

lobochy varicoză

Cremaster, - Fascia Cremasterica. Ea acoperăouă, canal de însămânțare, vase șiouăle nervoase. Oul de membrană vaginală Tunica Vaginalis testicul este format de pantaloni,pătruns în procesul de dezvoltare dinshonchka.

Se compune din parietal lamina Parietal este. Parietal placă adiacentă în interiorul SEfascia, în Isrereral - acoperităouă, oglindă cu proteina sacoajă.

Viața fără goluri pare goală și lipsită de sens. Maturess și sensul vieții

Între aceste foiexistă o cavitate glisantă cavum Vagi - Nale materie de patologie Lobochy varicoză Waterka. În ciuda multiplă specificatăperetele pereților scrotului, aproape licatura Două straturi: piele cu carneloch și toate celelalte straturi. Aprovizionarea cu sânge scrot provine în detrimentul Mosho din spate și din fațăsucursale de noapte GG. Pudedae externae.

Venos curent - pe venele de același lobochy varicoză. Innervare scrot - ramuri ale nervului sexual, oferind spatestrăluci nervii și inguinal iliac P. Cine dă frontulstrălucea nervii.

lobochy varicoză

Testicul Testicul - o pereche de organe. Anatomic, oul se referă la interiororgane genitale, dar topograficeeste descrisă împreună cu scrotul. Fiecaredee EAC dreapta și stânga este localizatăÎn jumătatea lobochy varicoză a scrotului, fiind separat unul dintre celelalteoraș. Testiculul stâng se află sub dreapta. Capetele de sus ale testiculelor sunt direcționatekeped și lateral, în legătură cu careun triunghi este format între lobochy varicoză adresată în partea de sus aouă de tsam.

De-a lungul marginii din spate a ouluisituat aplicație Yachka. Capul apendicei de ouă este în partea de sus, coada este refuzată și mergeîn conducta câștigătoare de semințe.

Toate apendiceleouăle constă dintr-un număr mareducks. Majoritatea Ouă, precum și ouăle de apărare a capului și corpului în jurul: ne peitino în cavitatea căreiaun număr mic de seroșilichide. În locul conexiuniitalny și pliante de balene visceralelingown coajă ouă, în apropierea conului inferiorhS-l, precum și la 1 cm deasupra lobochy varicoză, există pachete care merg la peretescrotici reziduuri.

Rezerva de sânge ouă - pentru lobochy varicoză arterei testiculare a.

lobochy varicoză

Ieșire sânge venos. Trecând în prăjituri de semințe, ouă venoasăkA Formă în cursul arterei ouălor Lozoplexus proeminent plexus pampInfor mis. Limfottok trimis la centurănodurile blocate situate în apropiereformarea rezervorului de sânduch cisterna cyli în cerc aorts.

Vasele separate de ouă aulegăturile cu vasele limfatice urinăbubble și glandă de prostată. Innervare ouăle efectuateîn lobochy varicoză ramurilor aortice și al rinichiuluiplexuri simpaticeÎn cursul arterei didactice. Rachetă de semințe Funiculus spermati cus se extinde de la marginea din spate a oului la un inel inghinal profund.

Imaginaun complex de entități anatomice în care însămânțaelegant ductus. Toate aceste formațiuni sunt acoperite cu outdoorfascia de semințe fascia spermatica ex.

Genitale interne de sex feminin organa. Uter Situat în cavitatepelvis mici, care se confruntă cu aceasta tranziția corpului la gât -isthmus uter.

Axă longitudinalăuterul este înclinat înainte, și corpul uterul în raport cu gâtul este, de asemenea, înclinat înainte, adică un unghi, lobochy varicoză laindoor Kepenta. Pushun acoperăcorpul și partea inferioară a uterului, peretele din spate al gâtuluiuter, precum și un complot mic ochilo 1 -1,5 cm 2 peretele din spate al vaginului,Întorcându-se pe peretele frontal al rectului și formând directcotrectouterina excavato.

Pe suprafața bubble a abuzuluivine vorba de isthmus, apoi mergepe spatele și lobochy varicoză superiori ai urinaruluibubble Formarea bubble UGlubrifianți excavatio vezicouterina. În el poate fi o glandă mare, reaceleași - bucle subțire gut.

La marginile covorului.

lobochy varicoză

La pereții laterali ai pelvisului. Este largăkaya Bunch of Uter lig. Latum uter. În cea mai groasă a marginii superioare a unei conexiuni largiuterina este tubul uterin, care începe la unghiul uterului. Terenul uterului, lobochy varicoză mai susla tevi uterineNumit fundul. Aiciacelași lucru, ușor mai mic și kaperi din partea inițială a țevii uterine, începeround Bunch de uter lig.

  • Determinați fața pentru a identifica bolile. Cum de a determina boala autorităților interne
  • Instrumente de medicamente pentru tratamentul varicozei

Interesantsubiecte